Zatvaranje bašte KST-a

0
Posle uspešne koncertne sezone u bašti KST-a, prvog oktobra biće organizovan koncert tim povodom, ali i zbog otvaranja nove klupske sezone
foto: promo
foto: promo

Bjesovi - bend zapamćen po najboljim nastupima u bašti KST-a, čak ima i živo izdanje iz bašte 2002 (Na Živo), a ovog puta predstaviće se presekom svojih najvećih hitova (Vraćam se dole, Ime, Sve će se doznati, Džordžija), uz dodatak nekoliko numera koje su se izdvojile sa njihovog novog albuma koji je izašao ove godine (Bolje Ti).

Kristali - u iščekivanju njihovog novog albuma, petog u 15 godina dugoj karijeri, koji treba da se pojavi svakog dana, pilot singl (Vreme je) se uveliko vrti po radio-stanicama, a publika u KST-u imaće prilike da uživa u nastupu možda našeg najboljeg pop benda i da čuje hitove kao što su Sad se svega sećam, 2 metra, Ustani, Kreni i druge.

So sabi - kad je u pitanju dobra zabava, onda je tu i So sabi, na čelu sa neponovljivim Albertom i čuvenom himnom benda Mešaj, Mešaj, Lepo Vama, Lepo Nama. Svaki njihov nastup u KST-u, a bilo ih je dosta, odiše dobrom atmosferom, veselom publikom, i dobrim zvukom, pa nema razloga da posle dužeg vremena i ovog puta ne bude tako.

Iako je spisak izvođača veliki, KST je rešio da ostane pri svojoj politici pristupačnih cena karata, pa su ulaznice u pretprodaji već od četvrtka 17. septembra po promo cenama od 500 dinara, a mogu se kupiti u samom KST-u.

makonda-tracker