Objavljen konačan spisak učesnika na Jelen Pivo Live festivalu

0
Četvrti Jelen Pivo Live festival održaće se 18. i 19. septembra u beogradskom SKC-u
foto: promo
foto: promo

Jelen Pivo Live muzički festival nastao je decembra 2006. godine sa željom da afirmiše domaću rok scenu i da na jednom mestu okupi najpoznatije domaće i strane rok bendove.

Sa ciljem da podseti na značaj srpske rok scene, kao i da posetiocima omogući nezaboravan rok spektakl, Jelen Pivo kao organizator dvodnevnog festivala i pokrovitelj najvećih muzičkih dešavanja u zemlji, prve godine festivala posle dužeg vremena na jednom mestu okupio je sve važnije domaće bendove.

Građenje tradicije je nastavljeno i 2007. godine kada je Apatinska Pivara još jednom uspela da svoje verne potrošače iznenadi obezbedivši ikone muzičke scene poput: Ian Brown, Happy Mondays, Garry Moore, Darko Rundek, Laibach, Dado Topić, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Darkwood Dub, Let 3, Hladno pivo, Plejboj, Obojeni Program, Marčelo i mnogi drugi.

Preko 17.000 ljudi uživalo je u Jelen Pivo Live Festivalu 2008! Podizanje atmosfere do usijanja na prepunom stadionu na Tašmajdanu, jednom od najboljih kultnih koncertnih prostora Beograda, može poći za rukom samo najboljima: Iggy and The Stooges, Dinosaur Jr, The Lemoheads, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Električni orgazam, Majke, Jarboli, Repetitor, Hypnotized, Strip i Shiroko.

Svetska produkcija, višečasovna živa svirka, najpoznatiji domaći i strani rok bendovi donele su Jelen Pivo Live festivalu epitet jednog od najpopularnijih domaćih rok muzičkih događaja. Sa neumornom istrajnošću da domaćoj publici predstavi što kvalitetnije bendove, ovogodišnje iznenađenje krije se u činjenici da će svi strani bendovi po prvi put uopšte nastupiti u Srbiji.

Četvrti Jelen Pivo Live festival održaće se 18. i 19. septembra u kultnom prostoru Studentskog kulturnog Centra. Prvog dana će se ljubiteljima rock zvuka predstaviti grupe: The Fall, The Heavi Trash, Obojeni program, Kanda Kondža i Nebojša, ŽeneKese, a drugog The Rakes, Eva Braun, Veliki Prezir, Nezni Dalibor i Echo&The Bunnyman.

 

makonda-tracker