Oliver Dragojević - The Platinum Collection najprodavanije izdanje u avgustu

0
The Platinum Collection Olivera Dragojevića naprodavanije je izdanje u beogradskom Jugotonu prošlog meseca
foto: promo
foto: promo

Na albumu se nalazi četrdeset pesama, kao i prva pesma Ča će mi Copacabana sa kojom je Oliver pobedio na Splitskom festivalu 1974. godine. Kolekcija sadrži dve trećine naslova koje je napisao pokojni tekstopisac Zdenko Runjić,  kao i izbor pesama iz razdoblja nakon Cesarice u kome je do 2002. snimio pet studijskih albuma.

Galeb, Skalinada, Malinkonija, Nadalina i Žuto lišće ljubavi stoje rame uz rame s pesama Lijepa bez duše, Tko sam ja da sudim, Dva put san umra, U ljubavi vjere nemam … pa sve do Jesen stiže dunjo moja iz filma Duga mračna noć i su samo deo trideset Oliverovih godina pod okriljem Croatia Records, tokom kojih je uspeo da sačuva vernost stare publike, ali i da stekne simpatije nove publike.

Osim ove Platinaste kolekcije Olivera Dragojevića, u Jugotonovim radnjama u Beogradu i Kragujevcu mogu da se kupe skoro sva digitalizovana izdanja od početka njegovog rada, koje je izdavao za Croatiu Records.

Hitovi Arsena Dedića, Josipe Lisac, Zdravka Čolića, Petra Graša, Tereze Kesovije, Krunoslava Kiće Slabinca, Novih Fosila, Severine, Zlatka Pejakovića, Ive Robića i drugih, takođe mogu da se nađu u okviru Platinum Kolekcije, koje izdaje Croatia Records, a prodaju se u Jugotonovim radnjama.

makonda-tracker