Letu štuke na Skadarskom jezeru

0
Sarajevski bend Letu štuke će 13. septembra, na veliku radost svih fanova, nastupiti u Crnoj Gori u Virpazaru u sklopu drugog festivala prirode i kulture Jezero puno čuda, koji će se održati na nekoliko lokacija na Skadarskom jezeru
foto: promo
foto: promo

Festival ima za cilj predstavljanje kulturnog i prirodnog nasleđa, turističke ponude i lokalnih zajednica Skadarskog jezera. U okviru festivala biće organizovane brojne promotivne aktivnosti: windsurfing i kayaking, takmičenje u sportskom ribolovu, biciklistička tura iznaneđenja, letovi balonom, malim letjelicama i zmajem iznad Skadarskog jezera, pešačka tura, posmatranje ptica, slikarska kolonija u Virpazaru, izložba lokalne zajednice Skadarskog jezera - domaća radinost, suveniri, krstarenja, kao i restoranska ponuda sa promotivnim cenama. U muzičkom delu programa, koji će biti organizovan u Virpazaru, nastupiće DJ Chevalier /Fluid drum od 18 časova i podgorička grupa Krug od 19h.

Posebni gosti festivala, koji će nastupiti od 20 sati, biće sarajevski bend Letu štuke, koji uvek obećava dobru svirku i još bolji provod.

Ulaz na koncerte je besplatan!

Više o aktivnostima benda Letu štuke možete pratiti putem njihove oficijelne stranice www.letustuke.com.

Alma Telibečirević

makonda-tracker