Darkwood Dub nominovan za MTV Best Regional Act

MTV sa licencom za emitovanje na teritoriji ex-YU objavio je nominovane u kategoriji Best Regional Act za dodelu nagrada MTV Europe Music Awards 2009
0
1 / 4 Foto: Promo

Beogradski bend Darkwood Dub, bosanski Dubioza Kolektiv, pop rock grupa Elvis Jackson iz Slovenije, hrvatski elektro pop bend Lollobrigida i jedinstveni ska predstavnici Superhiks iz Makedonije, koje je nominovala mreža MTV-jevih muzičkih stručnjaka iz celog regiona, odmeriće svoje snage u borbi za nagradu Best Regional Act.

Pobednika će odabrati MTV-jevi gledaoci iz regiona ex-YU koji će moći da glasaju na Internet stranici www.mtvema.com od prvog septembra do 11. oktobra 2009. godine u ponoć.  Rezultat će zatim, zajedno sa ostalim pobednicima lokalnih MTV-jevih kanala u Evropi, biti objavljen 12. oktobra, da bi najbolji iz te kategorije ušli u borbu za Best European Act nagradu. O pobedniku, koji će biti predstavljen uživo na dodeli nagrada MTV Europe Music Awards, odlučiće glasovi gledalaca.

- Nadamo se da će kandidati za MTV Best Regional Act na pravi način predstaviti svoje lokalne scene. Ovo je još jedna sjajna prilika da promovišemo muzičare iz regije i pružimo im priliku da se okušaju na međunarodnoj sceni – rekao je regionalni direktor MTV-a Tom Ehr. 

Dodela nagrada MTV Europe Music Awards uživo će se prenositi iz O2 World Arene u Berlinu petog novembra u 21 sat.

makonda-tracker