Van Gog sprema iznenađenja u Zrenjaninu

0
U okviru manifestacije Dani piva grupa Van Gog priprema iznenađenje za sve posetioce koncerta
foto: Nebojša Babić
foto: Nebojša Babić

Zvonimir Đukić - Đule kaže da Van Gog za nastup, koji je zakazan za nedelju 30. avgust u 23 sata, na zatvaranju Dana piva u Zrenjaninu priprema drugačiji set pesama od onog na prethodnim koncertima na turneji kojom promovišu nedavno objavljeni album Lavirint.

- Radujemo se koncertu u Zrenjaninu. Biće drugačija set lista od prethodnih nastupa i svakako sledi iznenađenje u energetskom smislu, u vezi sa porukom i u vezi sa odabirom pesama - otkriva Đule šta očekuje zrenjaninsku publiku na Žitnom trgu.

Upitan da li se na dosadašnjim koncetima na turneji neka od novih pesama izborila za status favorita kod publike, Đule kaže:

- Na naše veliko iznenađenje, publika prima fantastično nove pesme. U slučaju Van Goga to je teško odrediti, jer kad izdamo album publika peva sve, od prve do poslednje pesme. Svako ima svog favorita.

Van Gog trenutno ima u postprodukciji dva nova spota sa Lavirinta, koji će negde posle Dana piva biti premijerno prikazani preko zvanične stranice benda www.musicvangogh.com.

makonda-tracker