Bajaga i Instruktori sviraju u Bojčinskoj šumi

3
Bajaga i Instruktori nastupiće 29. avgusta u Bojčinskoj šumi nedaleko od Surčina, što će im poslužiti kao svojevrsna uvertira u veliku koncertnu proslavu četvrt veka benda planiranu za kraj godine u Beogradu
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Na turneji povodom 25 godina od prvenca Pozitivna geografija (1984), bend Momčila Bajagića održaće u subotu besplatan koncert za posetioce manifestacije Bojčinsko kulturno leto. U izuzetno lepom okruženju šume Bojčin, smeštenoj nedaleko od Surčina, nalazi se Letnja pozornica na kojoj program Bojčinskog kulturnog leta može iz amfiteatarskog gledališta da prati oko 800 posetilaca sa natkrivenih mesta za sedenje, odnosno oko 3.000 gledalaca sa mesta za stajanje na popločanom prostoru.

Manifestaciju je 2. maja otvorio ministar kulture Nebojša Bradić i do sada su u Bojčinu subotom i nedeljom nastupali tamburaška legenda Zvonko Bogdan, Garavi sokak, bluzeri Zona B, operska pevačica Jadranka Jovanović i drugi. Uz raznolik program, uključujući i brojne predstave, Bojčinsko kulturno leto traje do 27. septembra, a umesto ulaznica posetioci mogu ako žele da uplate 50 i više dinara u znak podrške ovim programima, pozivom na broj telefona 0900 505 005, odnosno uplatom na tekući račun 840-744151843-84 poziv na broj 97 17-124.

makonda-tracker