Stiv Lauler otvara festival Refresh umesto Džejmsa Zabiela

0
Trenutno najpopularniji engleski DJ Džejms Zabiela ipak neće otvoriti ovogodišnji Refresh festival u Kotoru 30. jula zbog neodložnih obaveza u Engleskoj, a umesto njega nastupiće ikona svetskog progressive house zvuka Stiv Lauler
foto: promo
foto: promo

Džejms Zabiela iskreno žali zbog neizbežnih izmena u rasporedu svoje svetske turneje i poručuje fanovima da će prvom sledećom prilikom nastupiti u Crnoj Gori. Njegova agencija je zato odmah reagovala i uz izvinjenje publici odlučila da organizatorima ustupi nastup legendarnog Stiva Laulera, koji pomera granice klupskog zvuka blizu dve decenije i danas važi za apsolutni autoritet svetske DJ scene. Njegovi miks albumi Dark Drums i Lights Out bili su prekretnice house muzike u proteklih deset godina, a sam Lauler je oblikovao scenu izdanjima svojih etiketa Harlem i Viva  koje su pronašle put do nebrojenih slušalaca.

Ulaznice za treći Refresh festival koji traje do drugog avgusta mogu se kupiti u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma i u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom sadu, ali i putem sajtova Gigstix.com i Refreshfestival.com.

makonda-tracker