Neda Ukraden: Može biti i mlađi i stariji, samo da nisam smiješna i tragična u tim kombinacijama

0
Pevačica Neda Ukraden promovisala je novu pesmu 2 i 22 i otkrila šta joj je presudno kod odabira muškarca
Neda Ukraden,
Neda Ukraden,

Novi singl 2 i 22, koji je uradila u saradnji sa Đomlom KS-om, Neda Ukraden je premijerno predstavila u Glazbenom šou Dalibora Petka, na Narodnom radiju.

Sa ovom pesmom će nastupiti na ovogodišnjem Marco Polo festu u Korčuli, gde je pre tri godine osvojila prvu nagradu Festivala.

Upravo u Korčuli je snimljen i spot za novu pesmu.

Pogledajte slike sa proslave 63. rođendana Nede Ukraden

Budući da spot prikazuje lepote hrvatskog primorja i vrelu letnju atmosferu, Neda Ukraden je otkrila planove za predstojeće uzbudljivo leto.

-Radit ćemo, ali uvijek ukradem par dana oko svog rođendana, kad se moja obitelj i ja odmaramo u našoj kući u Boki Kotorskoj.- rekla je Ukraden.

Pevačica je rekla da more preferira više od planina, kao i da su joj omiljenije svirke na plaži nego nastupi u klubovima.

- Volim i izlaske sa prijateljicama i večere u dvoje - napomenula je, a kada su je upitali za izbor muškarca, pevačica je priznala da joj je bitno da se lepo oseća u muškom društvu.

Ako želite da saznate šta je zajedničko Nedi Ukraden i Lejdi Gagi, pogledajte OVDE.

- Može i crn i plav, i mlađi i stariji, samo da ne budem smiješna ili tragična u tim kombinacijama. Želim se lijepo osjećati u muškom društvu, ali ne da me ljudi saželjavaju ili da meni baš bude neugodno zbog njegovih godina -  rekla je pevačica kroz smeh.

Nova pesma 2 i 22 će se naći na njenom predstojećem albumu, koji najavljuje za kraj jeseni.

Uživajte u novom spotu Nede Ukraden za pesmu 2 i 22:

makonda-tracker