Provedite se nezaboravno na JDX backstage-u!

0
Na JDX Backstage-u ćemo videti Jelenu Gavrilović, popularnu glumicu u specijalnom akapela vokalnom nastupu u pratnji vokalne grupe Glas Ne Žice. Repertoar omiljenih rok i pop pesama za ovu izvedbu aranžirao je kompozitor Srđan Marković. Glumac Vladimir Aleksić
JDX, foto: promo
JDX, foto: promo

I ove godine JDX oazu otvara MTV žurka na kojoj nastupa Sajsi MC uživo kao i mladi pančevački mladi bend Ljubičice, koji je već osvojio mnoga srca i nagrade svojim nostalgičnim rokenrol zvukom.

JDX Backstage predstavlja i najbolje od domaće scene afirmisanih bendova i DJ-eva među kojima će nastupiti Grupa Ti, harizmatični dvojac koji poslednjih godinu dana ruši granice i širi ljubav širom Balkana.

Ljubavne poruke šalju i DJ-evi Ewox i Tamarinski, svoju malu i uspešnu elektronsku etiketu Soulprint predstavlja DJ Petko koga znamo sa talasa radija Studio B, hip hop spektakl Vatra vraća se da zapali subotu uveče.

Dada Selectah je beogradska DJ-ka koja je na evropskom konkursu izabrana za ovogodišnju Jack muzičku reporterku.

Prošlogodišnja akcija Postani Jack zvezda donela je nove i uzbudljive muzičke prijatelje, pozvali smo jednog od pobednika Stefana Savića da nastupa na JDX Backstage-u i ovog leta!

 

Ovo svakako nije sve što Jack sprema svojim vernim festivalskim prijateljima! Očekuje nas još muzičkih iznenađenja i omiljene igre - stoni fudbal, Black Jack i najnovija razbibriga Jack bure! Učešće u igrama donosi posetiocima JDX-a nagrade, slatke uspomene koje će sa sobom poneti sećajući se sjajnog provoda.

Sve ovo tokom četiri dana Exit festivala možete iskusiti na staroj lokaciji JDX Backstage-a  - odmah iza glavne festivalske bine.  Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. 

makonda-tracker