Sedmica na LOTO-u za Rudimental? Cvetni peškiri za Gloriju Gejnor? Monika Beluči za Hurtse?

0
Još samo tri dana je ostalo do početka najboljeg evropskog muzičkog festivala, a u nastavku saznajte koji su neki od neobičnih zahteva izvođača na predstojećem EXIT-u
EXIT
EXIT

Petnaesto izdanje EXITA obećava kao i uvek mnogobrojne poznate muzičke izvođače, a zajedno sa svetskim zvezdama stižu i njihovi neuobičajeni zahtevi.

Disclosure će nastupiti 10. jula na Dance Areni, a na svoj specijalni nastup dolaze sa dva kamiona opreme u tur-busu kojim su prošli čitavu Evropu i došli direktno sa Glastonberija. Za njihov Wild Life spektakl biće dopremljen poseban agregat koji može da podrži ovaj audio-vizuelni set.

Na rajder listi Glorije Gejnor nalaze se cvetni peškiri i porculanski set za čaj sa floralnim motivom.

Koliko godina Glorija Gejnor izvodi najpopularniju pesmu I will survive?

Jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu, Skrillex dolazi u Srbiju privatnim čarter letom. On je kao i Albarn strastveni pušač, pa je na listu želja je stavio čak četiri različite vrste cigareta.

10 stvari koje niste znali o Skrillexu?

Groznica subotnje večeri biće zapaljiva, jer je za set Afrojack vs. Quintino tražena pirotehnika dovoljna za mini festival vatrometa.

Pored toga, Afrojack će u nastupu koristiti i specijalno dizajnirane i mapirane LED ekrane, kao i i-Chat uz pomoć kojeg sa bine u toku nastupa komunicira i komanduje ljudima iz režije.

Članovi sastava Rudimental su tražili tiket nacionalne igre na sreću, pa nemojte da se iznenadite ukoliko sledeći dobitnik na Loto-u budu upravo oni.

Jedan od najzanimljivijih rajdera poslali su članovi sastava Hurts. Pored uobičajenih zahteva kao što su kokice, kokosova voda, Smirnoff Red Vodka, Bombay Sapphire džin i najbolje lokalno pivo, članovi benda su tražili i uramljene slike Monike Beluči i Majka Tajsona.

EXIT 2014 će se održati od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se žurka nastavlja na Sea Dance festivalu, od 15. do 17. jula na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

makonda-tracker