Koncerti Željka Vasića i Nevene Božović otvaraju Naxi Oazu!

0
Naxi Oaza održati od 4. do 27. jula u glavnom atrijumu Delta City-ja. Svečano otvaranje Naxi Oaze biće u duhu koncerata Željka Vasića i Nevene Božović, a trećeg dana otvaranja održaće se i veliki humanitarni Zumbathon.
Naxi, foto: promo
Naxi, foto: promo

Svečano otvaranje NAXI OAZE, zakazano za petak 4. jul u 20:00h, biće u znaku spektakularnog koncerta Željka Vasića. Ovaj pop pevač, koga podjednako vole sve generacije, svojim najvećim hitovima probudiće emocije prisutnih, a brzim ritmom želju za plesom. Te večeri publika će moći uživo da čuje sve one Željkove hitove, koje svakodnevno sluša na Naxi radiju - Voli me i ne voli me, Svako ima nekog koga nema, Žena kao ti, Pratiš me u stopu, Željo moja jedina, Zauvek, Bez milosti, Nisam od juče.

Druge večeri otvaranja NAXI OAZE, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu mlade zvezde Nevene Božović. Ova pop pevačica, koja je simpatije publike stekla učešćem u Prvom glasu Srbije, pored pesama Pogledaj me, Znam da noćas gubim te i Tačka, u pratnji svog benda otpevaće i neke od najvećih hitova domaće i strane muzike.

Treće večeri, 6.jula od 19h, održaće se i veliki humanitarni Ζumba® marathon!

Željko Joksimović, Tony Cetinski, Goca Tržan, Sergej Ćetković, The Frajle, Lena Kovačević, Jelena Rozga, Leontina i hor Čarolija samo su neka od imena koja će učiniti da vam vreme provedeno u NAXI OAZI ulepša julske dane. 

Koncerti najvećih zvezda domaće muzike, kao i svi ostali sadržaji u NAXI OAZI, biće besplatni za sve posetioce.

makonda-tracker