Svi kao jedan: Pola miliona za ugrožene u poplavama

0
U subotu 28. juna, u Savamali, održano je humanitarno izdanje festivala Svi kao jedan i uz pomoć vodećih srpskih hip hop muzičara prikupljena su značajna sredstva za pomoć postradalima u nedavnim nepogodama
Svi kao jedan, Mihajlo Milovanović
Svi kao jedan, Mihajlo Milovanović

Više od pedeset domaćih rep izvođača je nastupilo u okviru vanrednog, humanitarnog festivala Svi kao jedan sakupivši 500.000 dinara, koji će biti donirani za potrebe saniranja štete nastale u poplavama.

Pred brojnim fanovima iz cele zemlje nastupili su Gru, C-YA, Bvana, Marlon, VIP, Struka, Bg Fank i mnogi drugi, kao i gosti iz inostranstva. Kanadski tandem Babylon Warchild je, u želji da pomogne u humanitarnoj akciji, promenio plan svoje evropske turneje i pre Sofije i Budimpešte, nastupio u Beogradu.

Festival je održan u popularnom Depo magacinu, prostoru koji je kompanija Nelt ovom prilikom donirala za potrebe održavanja ove humanitarne akcije, čime je direktno pomogla njenu realizaciju.

Sakupljenom novcu biće dodato još 52.000 dinara, koliko je prikupljeno 24. maja na celodnevnom dobrotvornom hip-hop događaju u klubu KPTM, u okviru kojeg je nastupilo više hip-hop organizacija.

Pored činjenice da već četvrtu godinu za redom uspešno promoviše hip hop kulturu objedinjujući rep muziku, brejkdens, grafite, kao i ekstremne sportove u okviru svojih sadržaja, hip hop zajednica Svi kao jedan nastaviće i u budućnosti da se bavi humanitarnim aktivnostima.

Naredno redovno izdanje festivala Svi kao jedan planirano je za novembar ove godine, a sve aktuelne informacije možete pratiti na zvaničnoj Facebook stranici 

makonda-tracker