Pogledajte novi spot grupe Zemlja gruva

0
Popularna grupa Zemlja gruva je objavila novu pesmu Jednom je sada, za koju su snimili i spot
Jednom je sada, Zemlja gruva
Jednom je sada, Zemlja gruva

Nakon Gruvlend festivala na kom je zvanično pokrenula svoj istoimeni brend, Zemlja gruva objavljuje novi singl Jednom je sada. Pesma je urađena u prepoznatljivom aranžmanu Zemlje gruva, u ritmu koji poziva na ples.

Glavni vokal u pesmi izvodi Konstrakta. U autorskoj pesmi, koja je smeštena u realnost sasvim obične svakodnevice, osvešćuje se snaga sadašnjeg trenutka. Tok pesme se kreće od preispitivanja do prihvatanja života i prepoznavanja vrednosti sadašnjosti.

Video za pesmu je proširen slajd rijaliti trenutaka iz lične zbirke Konstraktinih proživljenih događaja. Montažu i režiju potpisuju Vladimir Petrović (The No film) i Konstrakta Đurić, a kako kažu iz benda, u novom spotu učestvuju - svi.

Pesma će se naći na svim relevantnim muzičkim portalima.

Zemlja gruva je aktivno započela letnju koncertnu sezonu. Pored niza koncerata po Srbiji u okviru akcije Provetravanje za pomoć ugroženima u poplavljenim područjima, bend će nastupati i na Main stejdžu poslednjeg dana predstojećeg Exita, Hills Up festivalu na Zlatiboru, zatim u Nišu, u Podgorici, Kotoru, Dubrovniku.

Datume svih nastupa Zemlje gruva, mozete pronaći na njihovoj facebook stranici.

makonda-tracker