Otvaranje kluba Miracle Lounge

0
Najveći dnevni i noćni klub pod otvorenim nebom Miracle lounge u Budvi, u kome je na predotvaranju, pred 4000 posetilaca nastupio jedan od najpoznatijih i najtraženijih Dj-jeva - Bob Sinkler, zvanično će biti otvoren 21. jula
foto: promo
foto: promo

U utorak, 21. jula u 21 čas, prvo će biti ovoren Action park, a odmah nakon toga sledi i svečano otvaranje kluba Miracle lounge. Na otvaranju će nastupiti Inuza&Jay, ruska pevačica Meri Balak, i Pookie, koji je već pratio Sinklera na predotvaranju.

Klub se nalazi na budvanskom brdu Topliš, mestu sa najlepšim pogledom na panoramu grada. Koncept kluba je zasnovan po uzoru na najčuvenije letnje klubove na plažama Mikonosa, Ibice, San Tropea, Majamija... Prostire se na 4 500 kvadrata, sa dva bazena, elitnim restoranom i zabavnim parkom.

Preko dana svi će moći da uživaju u nesvakidašnjem enterijeru i bazenu sa idealnom zonom za lounge odmor i dnevne žurke. U večernjim satima klub se pretvara u glamuroznu diskoteku sa nesvakidašnjim tematskim programom, najsavremenijom zvučnom, svetlosnom i video produkcijom.

Planirano je da tokom letnje sezone u klubu nastupaju najveće svetske muzičke zvezde.

Pored samog kluba, na 20 000 kvadrata nalaziće se jedinstveni Zabavni park, veliki heliodrom sa dva helikoptera, dva aviona i školom letenja, kao i organizovanim specijalnim turama sa obilascima Crne Gore iz vazduha.
Program:

21. jul Grand opening party: Meri Balak, Inuza&Jay, Pookie
22. jul MTV Miracle lounge party + Dave Floyd, DJ Sad Ko, DJ Peter Gold
23. jul ASTRA FEST: Deep Dish-Sharam, Terry Francis, Marshal Jeferson
24. jul ASTRA FEST: Sandy Rivera + DJ iznenađenja
25. jul ASTRA FEST: Emina Jahović, Dima Bilan, Željko Samardžić
26. jul Pena party: Dave Floyd, DJ Sad Ko, DJ Peter Gold
27. jul Mojito party

makonda-tracker