Aleksa Jelić promovisao pesmu i spot Disko i fank

1
U hotelu Moskva održana je promocija novog singla i video spota Alekse Jelića za pesmu Disko & Funk
Aleksa Jelić, foto: promo
Aleksa Jelić, foto: promo

Pesma koju je pop pevač dobio na poklon od legendarnog Olivera Mandića naišla je na fantastične reakcije javnosti, a prvi put je izvedena u finalu šou programa Ples sa Zvezdama.

- Presrećan sam što su pesma i video spot naišli na odličan prijem kod publike, a neskroman ću biti i reći da sam tako nešto i očekivao. Ovo je jedna od najboljih pesama koje sam do sada snimio i jedan od najlepših tekstova koje sam do sada odpevao. Hvala Oliju kao i svim saradnicima koji su pomogli da ova pesma i video spot zažive. Neki će reći da je prebrzo jer je singl pod nazivom JOŠ JEDNOM koji sam radio u saradnji sa Tijanom Bogićević i Dragijem Jelićem još uvek u jeku promocije ali ova pesma prosto nije mogla više da čeka. Leto je pred nama, a ja nam želim da ono bude radosno, veselo, razigrano i srećno...Uostalom to je i poruka pesme Disco & Funk ... Čeka me nekoliko koncerata u julu mesecu, a avgust je rezervisan za podužiii odmor....A onda ćemo videti u kom će pravcu zazvoniti telefon ...Družimo se od jeseni, a do tada uzivajte uz DISCO & FUNK..  – izjavio je vidno raspoloženi Aleksa.

Aleksine pesme Još jednom, koju je uradio u saradnji sa Tijanom Bogićević i Dragim Jelićem prisetite se OVDE.

Podršku kolegi su pružile i mnoge javne ličnosti među kojima i Irina Radović, Ana Štajdohar, Marija Mihajlović, Sara Jovanović, Nevena Božović, Saška Janković, Stefan Koković, Tijana Bogićević, Vanesa Šokčić, Vukašin Brajić i naravno Dragi i Žika Jelić.

Uživajte u spotu:

makonda-tracker