Smoke`n Soul u Miss Moneypenny

0
Nakon odličnog koncerta grupe Kanda, Kodža i Nebojša, u klubu Miss Moneypenny 17. jula nastupa rege bend Smoke’n’Soul
foto: promo
foto: promo

Beogradski rege sastav Smoke’n’Soul već je punih sedam godina eminentni predstavnik domaće muzičke scene koji se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih pesama zdrave muzike, pune životne vedrine i optimizma, muzike koja je prihvatljiva za sva podneblja i razumljiva svim ljudima ovoga sveta.

Sastav je više puta nagrađivan, a još 2003. godine proglašen je za najbolji demo bend Srbije u konkurenciji od više od 300 grupa iz cele države. Višegodišnji nastupi po festivalima (EXIT, RIVERSPLASH, ISTRA in REGGAE…) kako na prostorima naše države, tako i na teritoriji cele Evrope (Slovenija, Italija, Hrvatska) i saradnja sa stranim izvođačima i producentima (Julian Marley, Prince Alla, Capleton…) čine ovaj bend zvaničnim ambasadorima domaće scene na inostranim prostorima.

U julu 2007. izdavačka kuća Mascom (Automatic Records), zvanični zastupnik izdavačke kuću Worner, objavila je njihov debi album pod nazivom Smoke’n’Soul sa kog se izdvojilo više hit-singlova. Prvi spot za pesmu Find the Way, pratilac promotivne kampanje izdanja, dostigao je i zadržao se više nedelja na prvom mestu top lista svih domaćih TV stanica (Studio B, B-92, MTS, METROPOLIS, FOX…) i emitovan je i na stranim TV stanicama (MTV, MTV Adria, slovenačkoj i hrvatskoj televiziji). Poslednji spot za pesmu One Day takođe je dobio dobre kritike i upravo se vrti na domaćim TV stanicama. Pored održavanja koncerata po regionu, bend trenutno radi na novom albumu koji bi uskoro trebalo da bude završen.

makonda-tracker