The Frajle u novom muzičkom poduhvatu

0
Promovisanjem prvog dela albuma A strana ljubavi The Frajle su prikazale deo ljubavne i muzičke priče, među prvima u Srbiji kroz EP izdanje.

Šarmantne četiri dame Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča potpisale su se i kao tekstopisci i kao kompozitori na pet numera, a pored autorskih pesama na abumu se nalaze i pesme Meni trebaš ti, kompozitora Zdenka Runjića i Čukni vo drvo, Vlatka Stefanovskog i sve u izdanju PGP RTS-a.



Ovo neobično muzičko izdanje počinje prvim činom Ko se to meni zaljubio i predstavlja uvod u priču koju su šarmatne The Frajle prenele kroz pesmu - od zaljubljivanja, strasti, pomalo i zabranjenoj ljubavi, pa do rastanka i,ipak, srećnog kraja, odnosno novog početka. I sve to kroz Kad se ljubimo, Nije valjda ovo sve, Sve ja to znam, Za kraj, Meni trebaš ti i Čukni vo drvo, numere koje će i na prvo slušanje pronaći put do srca slušalaca.

Za sve ljubitelje zvuka pesama ove četiri mlade dame biće organizovano potpisivanje diskova, u UŠĆE Shopping centru, 29.juna u 15 časova, u knjižari Vulkan.

makonda-tracker