Koncert Velveta u Barutani pomeren za četvrtak 3. jul

0
Usled odluke promotera da koncert svetske zvezde Billy Idol-a bude pomeren za četvrtak, 26. jun, ekipa iz Barutane je u dogovoru sa članovima ad-hok grupe Velveti donela odluku da održavanje koncerta Velveta bude pomereno za prvi naredni četvrtak, 3. jul. Pods
Velveti, foto: promo
Velveti, foto: promo

Ad-hok grupa Velveti nastala je sa idejom da oda počast jednom od največih bendova svih vremena: The Velvet Underground.

Bend će u Barutani nastupiti u punom sastavu i uz specijalne goste: Nikola Berček (Autopark), Vladislav Rac (Kanda Kodža i Nebojša, Presing, Partibrejkers), Dejan Utvar (Kazna za uši, Del Arno Bend, Kanda Kodža i Nebojša, Lira Vega, Eyesburn, Partibrejkers, Hornsman Coyote and Soulcraft), Milorad Miki Ristić (Darkwood Dub), Boris Mladenović (Jarboli, Veliki Prezir), Đur Đa Đeđe i Milica Mitić (Lula Mae), Filip Krumes (maestro na violini), Sonja Lončar, virtuozna pijanistkinja (LP Duo), Katarina Jovanović, operska diva

Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 din na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, kao i na ulazu u Barutanu. Samo dan kasnije – u petak, 4. jula, u Barutani će nastupiti legendarni LTJ Bukem.

Već od ovog petka, 27. juna, Barutana nastavlja sa redovnim programom. Ovaj petak rezervisan je za žurku beogradskog klupskog kolektiva Mystic Stylez, a nastupaju domaćoj publici omiljeni Feloneezy, Jackie Dagger, Rahmanee, Side 1, Rasheed i Necone, uz specijalnog gosta MKDSL-a, koji promoviše svoj spot i singl Jedan Dan Moga Oca. Žurka počinje u 22h, a ulaz je besplatan do ponoći, nakon čega će cena karte biti 300 din.

U subotu i nedelju, 28. i 29. juna, Barutana će biti domaćin delu programa Zajedno Zussamen festivala, koji se održava na nekoliko lokacija u Beogradu, Kragujevcu i Zrenjaninu. Ovom prilikom, tačnije u subotu 28. juna, producent Patrick Pulsinger i sastav Elektro Guzzi predstaviće uživo savremenu elektronsku scenu Beča. Kapacitet mesta je ograničen, a ulaznice po ceni od 500 din su u prodaji putem mreže Eventima.

A stižu i lepe vesti za beogradske fanove najpoznatijeg cover benda na svetu, jer će Nouvelle Vague ponovo biti gost našeg glavnog grada i nastupiti u kultnom klubu Barutana u petak, 22. avgusta! Ograničen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara već je u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, a cena karte će se povećavati kako se koncert bude približavao.

 

TAGOVI: koncert
makonda-tracker