Sve je spremno za rokenrol - Bili Ajdol večeras na binu izlazi od 21 čas!

0
Veliki koncert koji će legendarni roker Bili Ajdol održati večeras, u četvrtak 26. juna na Kalemegdanu, u potpunosti je spreman da se održi, a pod bedemima Beogradske tvrđave očekuje se oko 15.000 posetilaca.
Bili Ajdol, foto: Profimedia
Bili Ajdol, foto: Profimedia

Vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova, a kultna beogradska grupa Dža ili Bu, domaćini ovogodišnjeg Belgrade Calling festivala, na binu izlazi već od 18:15.

Posle njih scena pripada skopskom bendu Tempera, supergrupi sastavljenoj od članova nekadašnjeg Arhangela, čiji će novi album Igraj moći da se čuje uživo već od 19 časova.

Od 20 časova Davor Gobac i Psihomodo pop predstaviće svoj novi album Ćiribu Ćiriba, ali uz pregršt najvećih hitova iz karijere druge 30 godina. Finale rokenrol maratona na Kališu pripada jednoj od najvećih rokenrol zvezda u istoriji, neponovljivom Biliju Idolu koji će na veliku scenu ovogodišnjeg Callinga izaći od 21h! 

Ulaznice se i danas prodaju se na svim blagajnama Eventima, po cenama od 3300 za Fan Pit i 2500 dinara za Parter, te 3500 dinara za VIP platformu. Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića, i od keja na Dunavu, biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred kontrole ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, gde će publika moći da nabavi svoje ulaznice i pred sam koncert po nepromenjenim cenama!

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave koji će ceo biti zatvoren tokom večeri, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će večeras od 17 časova do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking Donji grad kod Beton hale.  

Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza. U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV kamere).

Nova satnica:

18:00 otvaranje vrata

18:15 Dža ili Bu

19:00 Tempera

20:00 Psihomodo pop

21:00 Bili Ajdol

makonda-tracker