Riblja čorba na The Most Festu

0
Na muzičkom festivalu koji se u sklopu Drinske regate održava 17. i 18. jula u Bajinoj Bašti, na šetalištu Rača pored Drine, nastupaju zvezde jugoslovenskog rokenrola
Foto: Story press
Foto: Story press

The Most Fest održava se u sklopu Drinske regate, najstarije manifestacije turističko-rekreativnog karaktera na reci Drini, koju već 16 godina u spomen na drevnu tradiciju drinskih splavara organizuju S.T.C. Bajina Bašta i Opština Bajina Bašta. Regata je najposećeniji događaj u Zapadnoj Srbiji i centralna letnja manifestacija na vodi, a očekuje se da ove godine, tokom tri dana, različitim sadržajima privuče više od 15.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Na The Most Festu, koji se održava na šetalištu Rača pored Drine, prve večeri od 18 časova nastupaju lokalne predgrupe, Kanda Kodža i Nebojša, grupa 357, kao i grupa Film iz Zagreba. Sledećeg dana, u nastavku programa, učestvuju Vlada Džet i grupa Tunel, Karavan Radija 202, grupa Spunk, a zvezda druge večeri je naša najpoznatija rok grupa Riblja Čorba. Povodom proslave 40. rođendana, Radio 202 će uživo prenositi dešavanja oba dana.

makonda-tracker