Ivan Bosiljčić gost jubilarne emisije Mojih 50

1
Gost jubilarne 300. emisije Mojih 50 na Naxi radiju biće glumac Ivan Bosiljčić.
Ivan Bosiljčić, foto: promo
Ivan Bosiljčić, foto: promo

Od danas, 23. juna do petka 27. juna, slušaćemo izbor pedeset omiljenih pesama jednog od najpopularnijih domaćih glumaca i saznati zašto i kako je privilegovan kada je reč o mnogim pesmama. Ivan Bosiljčić će ispričati nekoliko anegdota: o svojoj karijeri rok pevača,  o autogramu napisanom za njegovu majku, a inspirisan jednom od pesama koje je izabrao Ivan će i recitovati.

- Ivan je, najpre, jedno divno ljudsko biće, odličan glumac i veliki profesionalac. Ništa nije hteo da prepusti slučaju i da tek tako odabere pesme, već je za svaku pripremio po jednu priču, a uz mnoge i po anegdotu i to vrlo zanimljivu. Zato se veoma radujem što ćemo u ovoj jubilarnoj emisiji slušati njegove omiljene pesme- istakao je Dejan Avramović, voditelj Mojih 50.

Pre Ivana Bosiljčića, gosti Mojih 50 bili su najpoznatiji glumci, pevači, kompozitori, pisci i sportisti sa naših prostora, među kojima su se našli: Zdravko Čolić, Sergej Ćetković, Zoran Kesić, Vlado Georgiev, Severina, Kaliopi… Ova emisija vremenom osvojila je srca slušalaca i postala prepoznatljiva i slušana ne samo u Beogradu i u regionu, već i širom sveta putem livestreaming-a.

Emisija Mojih 50 je na programu Naxi radija svakog radnog dana od 18 do 19 časova, a reprizu možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova na 96,9MHz i naxi.rs/live.

makonda-tracker