Ekskluzivno: Pogledajte novi spot Sandija Cenova (VIDEO)

0
Sandi Cenov nedavno je svoju brojnu publiku počastio novom muzičkom poslasticom u pravom smislu reči, novim singlom Naša pesma.

Da je i ovoga puta reč o nečemu posebnom, otkrili smo odmah, jer se uz Sandija u pesmi našao poseban gost sa Jamajke, Sandijev prijatelj Lloyd.

Nakon što je pesma krenula u osvajanje radijskog etera i publike, Sandi se sa ekipom bacio na snimanje istoimenog spota pod redateljskom palicom Hrvoja Serdara.

Snimalo se na prekrasnom Lošinju, a uz Sandija i Lloyda, pojavljuje se i lepe žene.Sandi u Našoj pesmi potpisuje tekst, dok je za muziku, aranžman i produkciju zaslužan Ante Pecotić, sa kojim je Sandi sarađivao na nekim prethodnim pesmama. 

-  Dugo vremena smišljam pesmu koja nije ljubavne tematike, puno nastupam po klubovima, stoga sam imao želju napraviti jednu pravu party pesmu. Pesmu koja odiše čistom pozitivom, a nosi poruku da i u ova vremena trebamo svi biti dobre volje i sretni, jer ipak imamo najlepše žene, najlepšu obalu na svetu i more. Ovo je jedna vesela pesma, koja ljude poziva na party i još bolju zabavu - rekao je Sandi Cenov. 

makonda-tracker