Alka Vuica snimila žensku navijačku pesmu

0
Fudbalska groznica na samom je vrhuncu, Svetsko prvenstvo u Brazilu juče je službeno počelo. Za dodatno podizanje atmosfere tokom prvenstva pobrinula se jedinstvena i uvek posebna Alka Vuica.

Ovoga puta nije reč o još jednoj uobičajenoj navijačkoj pesmi, naime Alka je zajedno sa Vatrenim curama snimila prvu žensku navijačku pesmu naziva Vatrene za Vatrene

Iza Vatrenih cura i kockastih motiva skrivaju se Alkine koleginice sa estrade Ivana Marić, Marinela Jantoš Ella, Tina Katanić i druge koje su odlučile pomoći da ova ženska navijačka pesma zasija u potpunosti.

Nošene fudbalskom euforijom, Alka i devojke u centru Zagreba na više lokacija snimile su istoimeni video spot.

Muzika je napisala sama Alka, tekst u suradnji sa Denisom Dumančićem, dok je aranžman delo Tome Žapera, a produkciju potpisuje Alkin sin Arian Vuica.

- Ovo je prva ženska navijačka pesma, zajedno sa mnom pevale su Vatrene cure, Marinela Jantoš Ella, Ivana Marić, Tina Katanić, Ana Pekoč i Nataša Ivkošić. Na snimanju spota je bilo vatreno, atmosfera je bila odlična i toga dana smo bile definitivno glavna atrakcija u Zagrebu. Nadam se da ćemo ovom pesmom iza sebe povesti pravu žensku vojsku koja će navijati za naše Vatrene - rekla je Alka Vuica

makonda-tracker