Prljavi inspektor Blaža: Ne volim mršavice, glasam za punačke devojke

0
Ovog petka sasvim sigurno ćete se zagrcnuti do smeha pijući prvu jutarnju kafu sa Igorom Blažićem, u narodu poznatijem kao Prljavi inspektor Blaža, koji će biti gost u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova na Naxi radiju.

Blaža (koji kaže da ga pravim imenom, Igore, zove samo supruga i to kad je ljuta) tvrdi da je kao i većina rok muzičara, od Džimija Pejdža iz Led Zepelina do Gorana Bregovića gitaru počeo da svira zbog- čega drugog- nego žena.

- Znaš ono kad na plaži ja sviram i svi pokupe devojke i odu, a ja ostanem sam sa gitarom. Ili u boljem slučaju sa nekom debelom. Šalim se, jako mi je drago što je Gile iz Električnog orgazma napravio pesmu Debela devojka; ja stvarno mislim da su devojke koje su punačkije mnogo seksipilnije od ovih mršavica koje se popularišu po Fashion TV-ovima i sličnim televizijama. Ja sam kao tinejdžer bio jako mršav, za jedno leto sam izrastao petnaest centimetara i tada su me u školi zvali Glista. Kao što se vidi, ta građa člankovite gliste mi je ostala i do danas- priča Blaža uz smeh.

O tome zašto treba pročitati biografiju Kita Ričardsa iz legendarne grupe Rolingstouns, kako je bilo prvi put svirati na sceni SKC-a i zašto su prvo vojska pa fakultet stali na put sreći njegovog prvog benda Fiskulturno lane, saznaćete ovog petka od 7 do 10h na Naxi radiju.

makonda-tracker