Bajaga i Instruktori za stotku u Londonu

0
Bajaga i Instruktori u nastavku slavljeničke turneje povodom 30 godina rada ovog vikenda održali su nezaboravni koncert u rasprodatom legendarnom klubu 100 u Londonu!
Bajaga i instruktori, foto: Brajan Rašić
Bajaga i instruktori, foto: Brajan Rašić

Momčilo Bajagić i drugovi priredili su 31. maja dvoipočasovnu svirku sa dva bisa u The 100 Club-u, smeštenom u srcu Londona u Oxford Street-u, čuvenom po tome što je 1976. godina bio jedno od bitnih mesta za rađanju panka, a do danas su u njemu nastupali i Rolling Stones, Pol Makartni , Oasis, Džo Stumer, Van Morison... 

Publika je uživala u najvećim hitovima i možda najboljem od osam dosadašnjih nastupa Bajage i Instruktora u Londonu, a Žika Milenković je pesmu "Život je nekad siv, nekad žut" posvetio čuvenom rok fotografu Brajanu Rašiću, koji je svojim objektivom ovekovečio koncert.

- Nezaboravan nastup. Svaka čast majstori, svašta nešto ste mi uradili sa emocijama. Beograd u Londonu! Grlim vas - poručio je Rašić, Beograđanin nastanjen u Londonu koji je tokom višedecenijske karijere fotkao veličine kakve su Stones, David Bowie, Muddy Waters, Robbie Williams, Frank Sinatra, Beyonce, Chuck Berry, Coldplay...

Bajaga i Instruktori slavljeničku turneju nastavljaju već 6. juna velikim koncertom u dvorani Križanke u Ljubljani, a 10. juna očekuje ih učešće na humanitarnom festivalu Noć za pomoć u Domu omladine Beograda, čiji sav prihod ide za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Pogledajte kako je bilo u Londonu:

makonda-tracker