Elemental novim spotom Bolji si slavi ljubav i jednakost (VIDEO)

0
Nakon izvanrednog uspeha njihovog prethodnog singla Prokleta ljubav koji je nominovan i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental nam donosi novi singl – Bolji si.

Ova pesma od izlaska albuma U redu je zapela za uvo slušaocima i muzičkim urednicima i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.

Za video izdanje pesme Bolji si zaslužna je ista ekipa koja stoji iza divnog spota za Prokletu ljubav – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

- Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Takođe, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredeljenja hteli smo da ukazažemo na činjenicu da smo, bolji ili gori, u stvari svi jednaki – komentarišu iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj Facebook stranici i Twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi da podstaknu fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili neko drag BOLJI od njih. Na taj način Elemental želi da motiviše ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da se zamisle o sebi i svojim bližnjima.

Elemental ove godine trijumfalno vlada muzičkom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za hrvtasku diskografsku nagradu Porin – za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske muzike.

Elemental su takođe dragi i ćesto viđeni gosti u Beogradu i Srbiji uopšte.

 

makonda-tracker