Snežana Vušović promovisala singl Pobeda

0
U prepunom beogradskom klubu Snežana Vušović promovisala je svoj prvi singl Pobeda. Publika je pozdravila aplauzom ne samo novu pesmu, već i spot za pomenutu numeru.
foto: Beograd noću
foto: Beograd noću

Bivsa učesnica PGS-a bila je gost na nastupu Željka Vasića, koji je na ovaj način želeo da publici u Beogradu predstavi njene muzičke kvalitete. 

- Veliku promociju sam organizovala u svom rodnom gradu Novom Pazaru i svoje zadovoljstvo novom pesmom podelila sa najdražima. Medjutim, Beograd je epicentar dešavanja, pa je neizbežno bilo pesmu promovisati i u prestonici - kaze Snežana, zahvalna domaćinu Željku Vasiću na pozivu i podršci. 

Željko, Snežana i njene kolege su napravili predivnu atmosferu u sve popularnijem beogradskom klubu, koja je trajala do ranih jutarnjih sati. Mini promociji u Beogradu prisustvovali su njene kolege iz PGSa: Sara, Mirna, Nevena i Ivan, kao i brojni muzičari i novinari. Iako na samom početku karijere, brojni mediji su podržali njen rad, pa je pesma pored dve promocije javnosti prezentovana i na gotovo svim nacionalnim televizijama.

makonda-tracker