Rusi ne žele da prenose finale Evrovizije zbog transvestita Končite

1
Rudska organizacija traži da se zabrani prenos Evovizije iz Kopenhagena jer je životni stil Austijanca neprikladan za Ruse. Do sada peticiju je potpisalo petnaest hiljada ljudi
Končita Vust, foto: screenshot
Končita Vust, foto: screenshot

Zbog Austrijanca, Toma Nouvirta, transvestita koji nastupa pod imenom Končita Vust, Rusija možda neće prenositi večerašnje finale Evrovizije.

- Životni stil austrijskog predstavnika neprikladan je za Ruse. Popularno međunarodno takmičnje pretvorilo se u leglo sodomija na inicijativu evropskih liberala – stoji u peticiji ruske roditeljske organizacije koja traži da se zabrani prenos Evrovizije iz Kopenhagena.

Dodali su da su ponosni što je Rusija uspela da zadrži normalne porodične vrednosti koje se temelje na ljubavi muškarca i žene. Peticiju je potpisalo do sada oko petnaest hiljada ljudi.

Političar Vitalij Milonov, jedan od najzaslužnijih za donošenje zakona protiv homoseksualaca nakon kojeg ruske homoseksualce sve češće izlažu fizičkom nasilju, traži da se austijskom perveznjaku zabrani nastup.

- To što će taj transvetit i hermafrodit biti na istoj pozornici sa ruskim predstavnicima očito je promovisanje homoseksualizma i pokazatelj duhovnog propadanja – rekao je Milonov.

Pogledajte nastup austrijskom predstavnika:

 

izvor: 24sata.hr

makonda-tracker