Letu Štuke unplugged uživo za publiku iz celog sveta!

0
Prvi unplugged koncert benda Letu Štuke održava se večeras u beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46).
Letu Štuke, foto: promo
Letu Štuke, foto: promo

Bend u proširenom sastavu će ovom prilikom izvesti svoje poznate hitove u drugačijim aranžmanima – bez struje, a u njihovoj muzici, kao i u nastupu predgrupe Ničim izazvan moći će da uživa publika iz celog sveta zahvaljujući prenosu uživo, dostupnom na stranici: http://webtv.telekom.rs/mikser, kao i na Mikser android aplikaciji.

Letu Štuke su se u regionu regionu proslavile debijem Letu Štuke, sa koga se ističu hitovi Mjesto za dvoje, Šutiš, Minimalizam, kao i duet sa Darkom Rundekom Sunce, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD Proteini i ugkljikohidrati (2008) sa singlovima Tesla, Paranoja, Belladonna, Psiho.

Letu Štuke čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara). Trilogiju zatvara album Brojevi računa sa kojeg su najpoznatiji singlovi: Brojevi računa, U ovom svijetu i Dembelija . Letu Štuke u februaru 2014. godine izdaju i samostalni singl Padaj. Na večerašnjem koncertu gostujući muzičari su: Esad Bratović (gitare, saz) i Ivan Radoja (violina).

Ničim izazvan je bend koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom. 

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i u Mikser House-u po ceni od 1200 dinara. Karte će biti dostupne i na ulazu po ceni od 1500 dinara.

makonda-tracker