Poslušajte pesmu Love Never Felt So Good Majkla Džeksona

0
Pesma Love Never Felt so Good najavljuje posthumni album Miachaela Jacksona, Xscape, a u jednoj od dve verzije ove pesme, gostuje glas Džastina Timberlejka.
Majkl Džekson, foto: promo
Majkl Džekson, foto: promo

Singl Love Never Felt So Good premijerno je izveden na  dodeli muzičkih IHeart Radio Music nagrada održanih u Los Anđelesu. Predsednik Epic Records, LA Read najavio je ovu pesmu, dok ju je američki R'n'B pevač Usher predstavio na sceni uz pomoć  plesačke trupe. 

Love Never Felt So Good napisali su zajedno Paul Anka i Majkl Džekson 1983.godine, a Džekson ju je snimio 1984. godine. Novu verziju pesme producirao je Timbalend i ona je magična kombinacija originalne moderne produkcije i analognih ( ranih) osamdesetih, koja je ravnopravna sa  savremenim melodijama, orijentisanim ka disco soul zvuku. Album Xscape će se pojaviti u prodaji 13.maja, a na njemu će se naći osam pesama čiji su izvršni  producenti Timbalend i LA Read, dok su kao producenti potpisani: StarGate, Džeromi Jroc Harmon i Rodni Džerkins.

Dobitnica devet nagrada Grammy, Meri Džej Blajdž, kao i dobitnik 9 Grammy nagrada, Džastin Timberlejk, su dva gostujuća vokala na albumu Xscape.
Redosled presama na albumu Xscape:

Love Never Felt So Good, Chicago, Loving You, A Place With No Name, Slave To The Rhythm, Do You Know Where Your Children Are, Blue Gangsta, Xscape.

Poslušajte pesmu Love Never Felt So Good:

makonda-tracker