Koncert Simply red

0
Koncert grupe Simply Red održaće se u petak 26. juna na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu, sa početkom u 21 čas, bez obzira na vremenske uslove
foto: promo
foto: promo

Jedan od najvećih mainstream bendova svih vremena Simply Red održaće koncert u koprodukciji Arene Beograd i Avalon produkcije iz Skoplja. Kalemegdan je odabran kao mesto održavanja, jer je Beogradska arena u ovom terminu zauzeta zbog priprema svečanog otvaranja Univerzijade.

Ulazi se otvaraju od 19.00 časova. Biće omogućena dva prilaza koncertnom prostoru, jedan iz pravca spoljne Stambol kapije (pored paviljona Cvijeta Zuzorić), a drugi iz pravca Karađorđeve kapije. Ostali prilazi koncertnom prostoru, uključujući i prilaz od Sahat kule, biće blokirani već od 17.00 časova. Dozvoljeno je unošenje kišobrana, a zabranjeno je unošenje pića i hrane.

Koncert ima kapacitet oko 9000 stajaćih mesta na terenu (parteru), betonskim i montažnim tribinama. Postoje dve kategorije ulaznica: stajanje na montažnoj tribini od 3950 dinara (na kartama je naznačeno specijalna tribina) i sve ostalo (parter, betonska tribina, staza od Prirodnjačkog muzeja do Stambol kapije) po ceni od 2950 dinara. Ne postoji VIP zona, niti sedenje, već posetioci koji dođu ranije imaju mogućnost da izaberu mesta u svojoj kategoriji ulaznice.

makonda-tracker