Iskaz gosti na koncertu Dog Eat Dog

0
Popularni domaći bend Iskaz gostovaće na koncertu grupe Dog Eat Dog, koji je zakazan za 12. maj u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Na koncertu američkog krosover benda, kako je ranije najavljeno, gosti će biti i hard kor grupa Last Hope iz Bugarske.

Kroz socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove i daje pečat vremenu u kom postoji i stvara. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. To je svojevrsna fuzija žanrova kao što su hip-hop, fank, metal, hard kor, dabstep, raga. Iskaz navode da je baš Dog Eat Dog bend koji je izvršio veliki uticaj na muzički izraz koji danas gaje. Publika će 12. maja u Domu omladine Beograda imati priliku da čuje i pesme sa novog albuma Tanatos koji je objavljen  03.04.2014.



Ograničen broj ulaznica, po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara, dostupan je u Felix Shopu (Beograd) i Mungos Shopu (Novi Sad). Ulaznice će biti i u redovnoj pretprodaji, preko EVENTIM prodajne mreže, po ceni od 1300 dinara.

Dog Eat Dog u sklopu svoje prolećne turneje posetiće ponovo Srbiju, posle skoro 8 godina od uspešnog nastupa na EXIT-u. Ovaj energični sastav, koji postoji od 1990. godine, tokom poslednje dekade menjao je svoj zvuk inkorporirajući elemente hip hopa, fanka i ska muzike u izvorni hard kor.

Poslušajte ovaj američki bend:

makonda-tracker