Pogledajte novi spot Rikija Martina za singl Vida (VIDEO)

0
Pesma Vida je izabrana kao pobednica takmičenja SuperSong i kao takva će se naći na albumu One Love, One Rhythm, koji sadrži najuspešnije pesme urađene u čast Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.

Energija, zabava, senzualnost i kultura brazilskog naroda, izražena kroz muziku i fudbal, najistaknutije su teme muzičkog spota Vida latino superstara Rikija Martina.

Spot je snimljen u Rio de Žaneiru za tri dana, a reditelji su Katja Lund i Livia Gama iz Bossa Nova Films. Pesmu Vida komponovao je Elajdža King, pobednik SuperSonga, a producent je  Salam Remi.

Otprilike stotinak ljudi, uključujući decu, igrače, modele, Capoeira i Samba umetnike i fudbalske igrače, se pojavljuju u spotu, a svi su oni pažljivo izabrani da bi dočarali na najbolji način fizičku i karakternu raznolikost, koja je jedna od glavnih karakteristika Brazilaca. Sedamdeset profesionalaca, 3 Sony kamere, uključujući i 4K kameru, angažovani su da bi što bolje uhvatile atmosferu spota.

U spotu, Riki Martin se pojavljuje veoma opušten, igra na plaži, vozi bicikl, aplaudira zalasku sunca, pa čak i pokušava nekoliko pokreta passinho, poznatog lokalnog plesa utemeljenog u funk zvuku. Sve to  pod vođstvom Latino ritma koj sve spaja u pesmi Vida.

- Mnogo me je zabavio put u Brazil gde sam snimio spot. Neverovatan je osećaj učestvovanja u ovakvoj globalnoj inicijativi, kakva je SuperSong. Srećan sam što konačno izvodim pesmu Vida i  što sada mogu da je podelim sa celim svetom - izjavio je Martin.

- Stihovi i emocije u spotu Vida pozivaju nas da slavimo život, jasno i jednostavno: sunce, okupljanje, energija. Pesma govori o životu koji proslavlja sve razlike i prihvata sve sa lakoćom i uživanjem. Zato je Ricky Martin želeo spot kao nijedan drugi kakve je do sada snimao: bez koreografije, velikih setova i režiranih scena. Hteo je da sve bude prirodno - otkriva rediteljka Katja Lund.

 

makonda-tracker