THC La Familija predstavili novi album - THCF je više od repa

0
Rep sastav THC La Familija predstavio je danas novi album pod nazivom THCF je više od repa koji je na njihovoj zvaničnoj stranici dostupan za besplatno preuzimanje.
THC La Familija, foto: Promo
THC La Familija, foto: Promo

Nakon što su nedavno predstavili spot za pesmu Za početak, članovi sastava THC La Familija Borko Vujičić, Stefan Gligorijević i Aleksandar Ledić objavili su dugo najavljivani album pod nazivom THCF je više od repa, koji su danas premijerno predstavili publici.

Inače, objavljivanje novog albuma poklapa se sa jedanaestom godišnjicim njihovog prvog zvaničnog nastupa koji se dogodio 4. aprila 2003. godine u Domu omladine, kada su nastupali kao predgrupa tadašnjem hard core bendu Philosophy Smile. Kako navode članovi ovog beogradskog rep sastava, 4. april se slavi kao rođendan, pa ne čudi što su upravo taj datum odabrali da obraduju ljubitelje kvalitetne rep muzike svojim novim albumom koji je dostupan za besplatno preuzimanje na zvaničnoj web stranici grupe.

THCF postoji više od 10 godina i trenutno se nalazi u samom vrhu Hip-Hop scene, a prema mišljenju mnogih, to je rep grupa koja publici pruža najbolje žive nastupe i energiju.

makonda-tracker