Nikola Vranjković promoviše EP Bremeplov u Novom Sadu

0
Nikola Vranjković će u subotu 5.aprila u novosadskom klubu The Quarter promovisati EP Bremeplov, koji se nedavno pojavio u izdanju niške izdavačke kuće Black planet records.

EP je tokom zime najavljen spotom za numeru Ispod tvoga oka, a ovih dana aktuelan je spot za pesmu Nagrada za strah, u kojoj je gostovao Dejan Lalić iz Orthodox Celtsa. Osim ovih pesama, na albumu se nalaze i kompozcije Plovni put (sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub) i naslovna Bremeplov ( sa gitaristima Goribora, Željkom Ljubićem Pitijem i Miroslavom Užarevićem).

Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal), na koncertu u klubu The Quarter sviraće Vladan Božilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Milan Vučković (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal).

 

Osim EP izdanja, Nikola Vranjković je obajvio i istoimenu zbirku pesama sa istim nazivom, koja će na koncertu u Novom Sadu moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu se  još uvek mogu nabaviti preko Gigstix prodajne mreže po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, dok će na ulazi u klub cena karte biti skuplja.

makonda-tracker