Daniel Kajmakoski: Toše je pokazao da je sve moguće

0
Otkako je ušao u istoriju kao prvi pobednik X faktora u našem regionu, Daniel Kajmakoski je postao prava medijska zvezda. Novine, TV emisije i portali su prepuni naslova o njegovom privatnom životu, planovima za budućnost a jednu sasvim posebnu, Danielovu pri
Danijel Kajmakoski, Dejan Avramović, foto: promo
Danijel Kajmakoski, Dejan Avramović, foto: promo

Trenutno najpopularniji Makedonac u Srbiji (a i šire) priča o svojim omiljenim domaćim pop i rok pesmama, onima koje su obeležile njegov život, učešće u šou koji mu je okrenuo svet naglavačke ali se i priseća lepih trenutaka i važnih ljudi koji su ostavili traga. Jedan od njih je, naravno, i Toše Proeski.

- Jedna od meni najomiljenijih Tošetovih pesama je Još i danas zamiriše trešnja¸jer sam ja zapravo uz tu pesmu preboleo to što je Toše otišao od nas. Ovu pesmu sam imao na telefonu i uvek sam je slušao na repeat kada mi je bilo teško. U njoj je sadržano sve: ima i balkanske elemente, i celu njegovu dušu i ljubav, sve što nam je on ostavio, sve čemu nas je naučio i pokazao nam da je sve moguće - i u tako maloj zemlji kao što je Makedonija i u regionu kao što je Balkan – rekao je Daniel gostujući u Mojih 50 na Naxi radija.

Reprizu Mojih 50 možete slušati nedeljom od 15 do 20h.

makonda-tracker