Tom Džons: Koncert u Beogradu zakazan za jun

0
Pevač jedinstvenog glasa i nepresušne energije, šarmer koji odoleva godinama, Tom Džons, nastupiće u Kombank Areni 15. juna.
Tom Džons, promo foto
Tom Džons, promo foto

Od danas, srede, 02. aprila, ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800, 2900, 3200, 3900 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata, kada je zagrejao publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere. Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku.

Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio: Beograde, vidimo se uskoro ponovo i održao obećanje.

Njegova duga karijera sve vreme je vođena izuzetnom snagom. Kritičari  širom  sveta su jednoglasni u odobravanju i divljenju kako prema snimljenim delima tako i prema nastupima uživo.

Zanimaju ga skoro sve forme popularne muzike. Iako je poznat po hitovima među kojima su She's a lady, Kiss, Delilah, If I Only Knew, Sex Bomb, Green Green Grass Of Home, on je prvenstveno roker sa bluz dušom.

Tom Džons je 2010. objavio svoj 39 studijski album pod nazivom Praise & Blame koji je doživeo veliki uspeh a zatim, 2012. Spirit In The Room. Zajedno sa producentom Ethanom Johnsom, na albumu se nalaze pesme raznih autora među kojima su između ostalih Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon i Paul McCartney. Jednostavan, sirov i pun duše, takav je Spirit in the Room.

Engleska kraljica mu je 2006. godine dodelila titulu viteza, a dobitnik je niza nagrada, među kojima su Brit nagrada za izuzetan doprinos muzici, nagrada Silver Clef za životno delo, nagrada Hitmaker američkog Hola slavnih 2009. Sledeće godine dobio je i prestižnu britansku nagradu Music Industry Trust Award.

Tom Jones je glumio u Simpsonovima a imao je uloge i u filmovima Mars napada i Agnes Brown.

makonda-tracker