Ateisti sviraju ispred Dubioze u Areni

0
Novosadski pankeri Atheist Rap nastupiće ispred Dubioza kolektiva na velikom beogradskom koncertu 5. aprila u Kombank areni.

Od Atheist Rapa u Areni se 5. aprila može očekivati da opravda ukazano poverenje i svojim nastupom postavi solidne temelje za vanserijski ugođaj u nastavku večeri.

- Do našeg nastupa kao predgrupe došlo je na ideju Dubioza kolektiva, a usled prepoznavanja Atheist Rapa kao velikog potencijala na domaćoj sceni u smislu obogaćenja kulturnog prostora i reanimacije i dekontaminacije napaćenih mozgova velikog dela naroda i narodnosti regije i šire - objašnjava gitarista Vladimir Radusinović-Radule.

Na pitanje šta Ateisti misle o Dubioza kolektivu, Radule kaže:

- Oni su sve ono što bismo mi želeli da jesmo - inteligentni, pametni, mladi, lepi, zgodni, veseli, svojom bogatom muzikom i slatko- gorkim tekstovima širom sveta prenose poruke slobode, jednakosti i ljubavi prema ljudima i okruženju, planeti, vasioni i životu uopšte.

Atheist Rap su trenutno na regionalnoj turneji kojom obeležavaju 25 godina postojanja benda. Početkom marta novim spotom za pesmu Drugo pakovanje najavili su novi album koji će izaći krajem ove godine.

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv, potvrdiće status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regiona, svojim do sada najvećim samostalnim koncertom u karijeri kog će održati 5. aprila 2014. godine u Kombank areni u Beogradu.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kombank arene, u prodavnici Jugoton (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.

Pogledajte spot za pesmu Drugo pakovanje:

makonda-tracker