EXIT: Fusion i Riffs&Beats bine vode vas na put oko sveta!

0
Nakon nikad snažnijeg X-Bass programa na čelu sa Skrillexom i Rudimentalom i neverovatnih back to back nastupa na Dance Areni, koje predvode Disclosure i Carl Cox, virus megalomanije zahvatio je i Fusion binu, čija prva imena obećavaju da će program na trećoj

Hedlajneri Fusiona 2014 su ni manje ni više nego našoj publici omiljeni ASIAN DUB FOUNDATION (UK), a u stopu ih prate THE AFGHAN WHIGS (SAD), MIGHTY OAKS (Nemačka) i TRICOT (Japan), dok im se na Riffs&Beats bini pridružuje JAMBINAI (Južna Koreja)!

Od britanskog daba, preko korejskog ambijentalnog metala, i nemačkog indi-folka, sve do kultne Amerikane i japanskog alternativnog roka, na Fusion i Riffs & Beats bine dolaze gitare, bubnjevi, basovi, daire i tradicionalni instrumenti iz Amerike, Evrope i Azije!

NAPOMENA ZA SVE KUPCE EXIT AVANTURA ULAZNICA U OKVIRU EXIT TRAJB I PROMOTIVNIH AKCIJA: REGISTRACIJA ZA SEA DANCE FESTIVAL DO 31. MARTA!

Svi kupci koji žele da iskoriste besplatnu trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL koju su besplatno dobili kupovinom EXIT AVANTURA ulaznica u promotivnom periodu do 14.01.2014. MORAJU aktivirati svoj vaučer do 31.03.2014. na sajtu www.gigstix.com. Ova procedura se odnosi kako na vaučere kupljene putem interneta tako i na vaučere kupljene na fizičkim prodajnim mestima, u Srbiji i regionu.

Poslušajte Fusion + Riffs & Beats:

makonda-tracker