Iron Maiden: Tri meseca pred koncert prodata trećina ulaznica

0
Tačno tri meseca pred koncert najtraženije svetske metal grupe Iron Maiden, prodato je više od 9.000 ulaznica, što čini trećinu kapaciteta spektakla koji će se održati 17. juna na Kalemegdanu.
Iron maiden, foto: promo
Iron maiden, foto: promo

Ova godina označava poslednji deo Maiden England turneje koja je počela u junu 2012. u Severnoj Americi, nastavila se u Evropi i kasnije Južnoj Americi, uključujući i koncert u Rio de Žaneiru za koji je rasprodato 90.000 ulaznica u samo par sati.

Specijalni gosti na ovom koncertu, kao predgrupa, biće popularna švedska metal atrakcija Ghost, nedavno nagrađena i glavnom švedskom diskografskom nagradom „Grammis“ za album Infestissumam.

Pored toga što je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, ujedno je među svega 19 koncerata ove grupe u 2014. godini.

Cene ulaznica kreću se između 2990 i 4500 dinara, koliko iznose za Fan Pit, a prodaju na preko 40 mesta u Beogradu, među kojima su blagajne Doma omladine, Kombank arene, Bilet centar na Trgu republike i prizemlje SC Ušće koje radi svakodnevno do 22 časa. Pored Beograda, ulaznice mogu fizički da se kupe u svim većim gradovima u zemlji putem lanca Win Win prodavnica, ali i na dodatnih par stotina mesta, širom Srbije i regiona, a čije se adrese i telefoni mogu pronaći pretragom na sajtu www.eventim.rs.

makonda-tracker