Grupa Majke dolazi u Beograd

0
Iz Hrvatske stižu lepe vesti koje će obradovati sve fanove hard rok grupe Majke, koja će 21.3.2014. nastupiti u beogradskom klubu Sioux, uz podršku domaćeg benda Long Noses.
Goran Bare i grupa Majke, foto: YouTube Screenshot
Goran Bare i grupa Majke, foto: YouTube Screenshot

Kultni bend je osnovao Goran Bare, 1984. godine, ali su 4 godine kasnije doživeli uspeh učešćem na kompilaciji mladih vinkovačkih bendova među kojima su bili najzapaženiji, i od tad sve ostalo postaje istorija.

Svojim tvrdim rok zvukom uz emocijama ispunjene tekstove interpretirane glasom jednog od najtalentovanijih frontmena koje bivša zajednička rok scena iznedrila, podigli su mnoge generacije svojim zvukom i svakako ostali upamćeni kao jedan od kultnijih bendova na ovim prostorima. Uz vernu bazu fanova širom prostora bivše Jugoslavije i dan-danas ne gube osećaj za rokanje.

Danas, kao iskusni veterani hrvatske rok scene grade stihove i zvuke uz koje njihovo ime postaje još zvučnije i na pomen Majki rokeri ne ostaju ravnodušni. Ulaznice su u pretprodaji po promotivnim cenama u iznosu od 900 dinara do 17. marta, a nakon toga će redovna prodajna cena iznositi 1000 dinara.

 

makonda-tracker