Festival elektronske muzike Summer3p 07 na Paliću

Ovogodišnji, sedmi po redu Omladinski festival elektronske muzike Summer3p, održaće se od 23. do 26. jula u veoma prijatnom letnjem ambijentu Termalnog bazena i Muškog štranda kraj Palićkog jezera
0
1 / 6 Foto: Promo

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača svetske elektronske scene: Jody Wisternoff (Velika Britanija), Featurecast (Velika Britanija), Robert Babicz (Nemačka), Maxim Kuznyecov (Rusija), Miloš Pavlović (Srbija) i drugi.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja festival Summer3p čini impresivnim letnjim provodom pod otvorenim nebom.

Uz muzički program, Summer3p će ove godine biti i mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, tribina, kampanja i sportskih turnira.
Tako će posetioci moći da učestvuju u radionici za muzičku produkciju, novinarskoj, slikarskoj, plesnoj, kao i radionicama joge i rukotvorina. Glavni cilj ovog projekta je povezivanje mladih ljudi iz različitih kultura i međusobna kreativna razmena. Rezultati radionica biće prikazani poslednjeg dana festivala i povezani u zajedničku Internet prezentaciju na kojoj će raditi sami polaznici i zainteresovani posetioci.

Summer3p nastao je 2003. godine i tradicionalno se održava u vreme Festivala evropskog filma Palić. Nakon izmena u organizaciji, od 2005. godine, bogat program elektronske muzike, kao i ostali sadržaji na festivalu (brojne radionice, tribine i izložbe), privlače blizu 10.000 posetilaca svake godine. Zvaničnu prezentaciju festivala pogledajte na http://summer3p.subotica.com.

makonda-tracker