Red hot chili peppers na koncertu Parnog Valjka

0
Odbrojavanje do koncerta Parnog Valjka je počelo, a bend se uveliko sprema da po treći put izađe na scenu pred punom Arenom.
Parni Valjak, foto: PROMO
Parni Valjak, foto: PROMO

Iako postoje već 39 godina na muzičkoj sceni Parni valjak i dalje sa bine emituje energiju kakva se retko sreće. Njima nisu potrebni nikakvi specijalni uslovi da bi se osećali fantastično i delili emocije sa publikom na koncertu koji znaju da traju i do 3 puna sata. Jedina molba organizatorima je bila da u garderobi imaju isključivo domaće specijalitete i Amstel pivo.

Parni Valjak će definitivno svima u Kombank Areni, 8. marta pokloniti veče koga će se svi dugo sećati.

- Sa ogromnim nestrpljenjem iščekujemo subotu i svaki deo naše energije i emocije daćemo našoj publici. U meni već buja ogromna energija koju će osloboditi osloboditi prvi ton koncerta, ali i radost koju znam da ću primiti od publike – rekao je Aki uoči koncerta.

Pevač je konačno otkrio da je tajna njegove snage to što uvek pre izlaska na scenu pojedem par ljutih crvenih papričica.

Veliko prijateljstvo koje postoji između benda i jednog od najistaknutijih svetskih rock fotografa Briana Rašića, potvrđeno je i njegovim dolaskom na koncert. Brian, koji je inače lični fotograf Rolling Stonesa i već dugo godina živi u Londonu, ovom prilikom će fotografisati koncert u Areni.

Koliko je veliko interesovanje za koncert Parnog Valjka pokazuje podatak da je ostalo svega nekoliko stotina ulaznica za gornji nivo po ceni od 1950,00 i parter od 1800,00.

makonda-tracker