Bend Voje Bešića s Vasilom Hadžimanovim sutra u klubu Gun

0
Voja Bešić bend nastupiće u petak u klubu Gun. Specijalan gost biće Vasil Hadžimanov, a za zagrevanje će biti zadužen White Rabbit band.
Voja Beštić Band, promo foto
Voja Beštić Band, promo foto

Kompozitor, gitarista, stomatolog i pisac Vojislav Bešić - Beške vratiće se na scenu i to 28. februara u beogradskom klubu Gun gde će predstaviti nove pesme kao i podsetiti na neke stare hitove.

Voja je poznat kao gitarista i pevač novotalasne grupe Bezobrazno zeleno koja je bila aktivna osamdesetih godina, a muzičku karijeru je nastavio kroz sastave The Glissers, Collateral Damage (koji je bio stacioniran u Njujorku) i mnogim drugim.

Voja Bešić bend nedavno je objavio izdanje Boogaloo za Multimedia music sa dve pesme - Donde esta Maria i Zaratustra u produkciji Divane sound studio, a  trenutnu postavu koja će nastupiti na ovom koncertu, pored Bešketa čine Marko Milivojević, Đorđe Đuričko i Slađana Vitezović Lu, a kao specijalni gost pridružiće im se Vasil Hadžimanov.

Za zagrevanje atmosfere biće zadužen White Rabbit Band, a ulaznice koštaju 200 dinara u pretprodaji i 300 dinara na ulazu u klub.

makonda-tracker