U prodaji dvostruki LP Parnog valjka - Nema predaje

0
Jedan od najboljih ex-yu rock bendova, objavio je dvostruki LP Nema predaje na kojem se nalazi 15 pesama.

Na prvom LP-u nalaze se pesme Nema predaje, Tanki živci, Zona sumraka, Za sve sam kriv što nisam, Samo da znaš, Aleluja / Ja još vjerujem u nas, Jedino ti i Istina, dok na drugom možete naći pesme Kralj iluzija, Ljubav je droga, Svijet je danas lud, To sam stvarno ja, Nakon svih godina, Vjeruj i Stvarno nestvarno.

Parni Valjak je početkom leta objavio luksuzno limitirano izdanje Nema predaje na kome se osim albuma nalazi i bonus CD s live i studijskim izvođenjima, kao i bonus DVD sa snimcima iz njihove vežbaonice. Osim novog albuma, na bonus CD-u se nalazi šest pesama uživo iz zagrebačke i beogradske arene kao i dva studijska snimka.

Na bonus DVD-u nalazi se šest pesama koje je bend snimio u vlastitoj vežbaonici i spot Samo da znaš u režiji Žare Batinovića. Osim ovog luksuznog izdanja, objavljeno i standardno CD izdanje albuma u digipak opremi s pripadajućom knjižicom. Na albumu se nalazi 10 sjajnih pesama, od kojih su singlovi Samo da znaš i Tanki živci već dugo na top listama svih radio stanica u svim ex-yu zemljama.

Dvostruki LP Parnog Valjka Nema predaje po ceni od 2100 dinara možete kupiti u Jugotonu.

makonda-tracker