Goblini protiv maloletničkog nasilja

0
Pank rok sastav Goblini pred koncert osmog marta u beogradskoj Hali sportova objavio je spot Idemo!, koji je prema rečima frontmena Branka Golubovića-Goluba vrlo upozoravajuća priča o rastućem maloletničkom nasilju.
Goblini, Marko Ristić foto
Goblini, Marko Ristić foto

Kultni pank rok sastav Goblini održaće veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album Roba s greškom. Organizator koncerta i izdavač albuma je promoterska kuća Long Play.

- Idemo! je na prvi pogled jedna od najagresivnijih pesama Goblina, ali je u osnovi pesma protiv agresije i nasilja. Maloletničko nasilje postaje sve ozbiljniji problem sa kojim celo društvo mora da se pozabavi. Drago mi je što je ekipa koja je radila ovaj spot uspela da u toj pesmi otkrije tu univerzalnu poruku - kaže Golubović.

- Istovremeno, sam naziv pesme sugeriše na to da nam se približio 8. mart i veliki promotivni koncert u Beogradu i predstavlja poziv svim našim vernim fanovima: Idemo, vidimo se vrlo brzo u Hali sportova. Ima nas - kaže popularni Golub.

CD album Roba s greškom može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert u Hali sportova. Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u Jugotonu (Nušićeva 27), u Novom Sadu u Mungosu (Zmaj Jovina 2). Album se može naći u svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.

makonda-tracker