Farel Vilijams: Stiže novi album

0
Autor velikog svetskog hita Happy nominovanog za Oskara, Farel Vilijams najavio je objavljivanje svog novog albuma pod nazivom Girl, koji će se u prodaji naći od ponedeljka, 3. marta.

Globalni superstar Farel Vilijams, upravo je najavio debi solo izdanje Girl  koje će izaći pod etiketom Columbia Records. Apsolutno ojačan svetskim hitom, Happy, Girl će u muzičke prodavnice stići u ponedeljak, 3. marta.

- Kada su mi ljudi iz kuće Columbia Records, ponudili mogućnost da napravim solo album, na um su mi pale tri stvari. Jedna je osećaj neopisive časti koju sam osetio kada sam shvatio da su zainteresovani da rade samnom na albumu koga sam oduvek želeo da napravim. Druga je bila osećaj slavlja i hitnosti. A treća je da sam odmah znao da će se album zvati Girl.  Nadam se da će vam se svideti! - rekao je Farel.

Popularni pevač je trenutno u Londonu, gde priprema nastup na dodeli BRIT nagrada, što se dešava večeras. Izvešće naravno pesmu, Happy, koju će takođe izvesti i na dodeli filmskih nagrada, Oskar, naredne nedelje. Prošle nedelje, Farel je označio početak NBA All-Star utakmice sa retrospektivom svojih najvećih hitova.

Happy, pesma koja se čuje u animiranom filmu Grozni ja 2  (Despicable Me 2 - Original Motion Picture Soundtrack), postao je međunarodni fenomen i pravi radijski hit. Trenutno na poziciji #1 na iTunes listi pesama u Americi, dominira  na listama u više od 175 zemalja, a do sada je dostigla 2.3 miliona preuzimanja širom sveta. Happy je, ujedno, jedna od  najbolje pozicioniranih pesma na muzičkim listama koje su nominovane za Oskara!

Prošlog meseca, Farel je kući poneo četiri GRAMMY® nagrade, uključujuči nagrade za Producenta godine, Album godine (RAM-Daft Punk), Snimak godine Get Lucky-Daft Punk feat.Nile Rodger, Phareell) , kao i najbolji pop duet sa grupom Daft Punk. U svojoj karijeri, ovaj mladi muzičar ukupno je osvojio 7 nagrada GRAMMY.

makonda-tracker