Disclosure na Exitovoj Dance areni

0
Hedlajneri vodećih svetskih festivala, proglašeni za najbolji novi elektronski sastav u 2013. godini, britanski dvojac Disclosure dolaze u Srbiju sa specijalnim šouom nazvanim Wild life, predstavljenim u javnosti pre svega nedelju dana.
Disclosure, promo foto
Disclosure, promo foto

Wild Life, veče sastava Disclosure i njihovih muzičkih prijatelja i izvođača koje vole, na Dance Areni će, pored seta DISCLOSURE LIVE, koji važi za jedan od najboljih live nastupa u svetu elektronske muzike, predstaviti i bek tu bek nastupe Karl Greg vs Grin Velvet, Dusky vs Pol Vulfrod, kao i JACKMASTER&ONEMAN present Can U Dance.

Britanski dvojac DISCLOSURE postavio је nove temelje kada je u pitanju elektronska muzika. Prošle godine predstavili su debi album Settle, koji je dostigao prvo mesto na UK Album Chart, a takođe je nominovan za najbolji dance/elektronski album na Grammy nagradama 2014. Singl When a Fire Starts to Burn svrstan je u top deset najboljih pesama u 2013. po izboru časopisa Rolling Stone. Na predstojećim Brit Awards Disclosure su nominovani u četiri kategorije, za najbolji album, singl, najbolji britanski bend i najveće otkriće godine.

 

makonda-tracker