Josipa Lisac: Muzika nije moj posao, nego strast

0
Pevačica izuzetnog glasa i pojave Josipa Lisac održaće za Dan zaljubljenih, 14. februara u 20 časova i 30 minuta koncert u beogradskom Sava centru, gde će joj specijalni gosti biće riječki sastav Kvazar, sa kojima je nedavno snimila singl Ljubav.
Josipa Lisac, promo foto
Josipa Lisac, promo foto

Josipa Lisac na isti datum nastupila je u Beogradu i prethodne godine.

- Prošle godine nisu svi mogli da dođu do ulaznica, pa otud sada novi koncert. Nadam se da će svima biti lepo, da će doći puno ljudi koji se vole, kojima je zapravo svaki dan Dan zaljubljenih - poručuje Josipa.

Uz obavezan početak sa Ave Marijo i hitove kao što su Magla, Hir, hir, hir, Gde Dunav ljubi nebo, Danas sam luda Josipa priprema i neke pesme koje publika prošle godine nije čula u Sava centru.

Mislim da ću izvesti jednu stvar koju prošli put nisam. Nijedan koncert nije isti, pa neće biti ni ovaj u odnosu na prošli. Muzika je uvek bila moja strast. Iako je moja egzistencija, nikad nije bila moj posao. Uvek je bila moja ljubav, strast i smisao postojanja - kaže hrvatska pevačica.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac u prodaji su po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra, prodavnici Jugoton (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline.

makonda-tracker